Gør musikken sjov!

Når man booker en festmusiker til sin næste fest så er det vigtigt at musikken den er så sjov som det overhovedet er muligt for hvis man ikke samtidig kan få sine gæster til at grine så kan man faktisk ligeså godt lade være med at at invitere dem i første omgang. For forstil dig nu bare lige at man ankommer til en fest, hvor der kun er sure miner. Det kan jeg næsten ikke forstille mig, eller det vil sige det har jeg faktisk prøvet en gang, og det var altså ikke nogen særlig sjov oplevelse det kan jeg lige så godt sige med det samme istedet for at pakke det ind og så lade være med at prøve at fortælle noget om hvad det er for noget man egentlig gerne vil gøre.

I forhold til musikken så vil de fleste nok ikke umiddelbart tænke over at man kan gøre noget for at musikken skal være sjov ved at synge en joke. Og så sidder du måske og tænker over, jamen hvordan i alverden kan man så synge en joke? Det er også et rigtigt sjovt og mærkeligt spørgsmål, eller ikke mærkeligt for det er faktisk ret så relevant, når det jo netop er jeres fest, så derfor vil jeg her besvare det.

Med en sjov joke, så kan man hurtigt blive fanget. Kan du komme i tanke om den sjoveste joke du overhovedet kender for det er nemlig de aller sjoveste og bedste jokes til eller nogensinde har prøvet at høre, så vil du her kunne finde frem til det for når du først har prøvet at tænke over den så er det næste du skal gøre nemlig at komme i tanke om, hvordan man bedst kan fremføre den så du vil blive så godt som muligt ved at synge den. SÅ ja, hvis du sidder et sted hvor folk ike vil kigge helt mærkeligt på dig, så bør du prøve at synge en joke af gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *