En sanger er som regel altid en god ide, når man skal hav gang i festen. Med en sanger kan man sætte den helt rette stemning til festen, og det kan både fungere som en booster, der sætter stemningen i gang med sange, der har gang i den eller som en mere stille adspredelse til festen, og en baggrundsmusik der lægger sig i baggrunden og sikre at alle kommer i den helt rette stemning og at der falder den perfekte atmosfære.

Hvilken genre skal man vælge?

sangerEn sanger kan bevæge sig over mange forskellige genre og der er ikke kun en type af musik som passer bedst til sangeren. Ganske vist er der mange sangere der specialisere sig indenfor en bestemt genre og det betyder at hvis man eksempelvis skal se den ene eller den anden sanger så er det bedste valg først og fremmest at finde frem til det man gerne vil opnå til festen. her er der en række spørgsmål man kan stille sig selv for at finde fre til svaret:

Når man har besvaret disse tre spørgsmål kommer man en hel del tættere på det man rent faktisk har i sinde at finde frem til – nemlig den musik eller den sanger, der skal bookes til det store gilde eller til det forstående event som skal afholdes. Det er som sådan ikke fordi at der kun er en løsning og hvis man når frem til at man vil holde en fest hvor der er børn, og det kun er familie, så kan det være at man ikke har lyst til at booke en sanger som går helt amok med sprudlende numre, der byder op til dans, men måske nærmere nogle stille melodier, som ikke tager alt for meget opmærksomhed.